• Ny vd på Falkenberg Energi

  Styrelsen i Falkenberg Energi AB har utsett Bo Anders Antonsson till vd för Falkenberg Energi AB med dotterbolag. Han han varit tillförordnad vd sedan september 2015 och tillträder tjänsten omgående.
 • Fondförvaltare köper Stockholm Gas

  Fortum Värme säljer sina gasverksamheter, Gasnätet Stockholm AB och Stockholm Gas AB, till iCON infrastructure. Försäljningen kräver ett godkännande i kommunfullmäktige i Stockholms stad, där ett förslag till beslut kommer upp senare i höst.
 • Göteborg Energi storsatsar på elbilsladdning

  14 nya snabbladdningsstationer i centrala Göteborg och över 500 laddpunkter för boende- och besöksladdning. Det är innehållet i Göteborg Energis stora satsning på smarta laddningsmöjligheter för elbilar.
 • Telge Kraft sålt till Norge

  Telge Kraft AB säljs till en av Norges största energileverantörer LOS AS. Telge Kraft får därmed en långsiktig ägare som ger bolaget bättre förutsättningar att utvecklas och växa, förklarar Telge Kraft.
 • Energibranschen allt viktigare för Sverige

  Energibranschen växer så det knakar och blir allt viktigare för svensk ekonomi och arbetsmarknad, visar en ny rapport. Rapporten, som baseras på 68 500 medarbetare och 1 100 företag, visar dock att antalet äldre medarbetare ökar och att branschen är långt ifrån jämställd.

Copyright © 1997–2016 ERA/Svensk Energi