Lediga jobb

 • Svenska kraftnät söker Projektledare inom elberedskap

 • Hofors Elverk AB söker Elmontör

  Hofors Elverk AB är ett aktiebolag, som ägs av Hofors kommun. Våra lokaler ligger på Rönningsgatan och vi är 12 medarbetare, som tillsammans ser till att våra ca 6600 kunder - de flesta inom Hofors kommun - får leveranser av elenergi med hög tillgänglighet. Vi äger två vattenkraftverk och förvaltar tre stycken.
 • Mölndal Energi söker Företagssäljare och Elkraftsingenjör

  Mölndal Energi erbjuder el, fjärrvärme och energitjänster till privatpersoner och företag. Mölndal Energi är ett miljö- och kvalitetsmedvetet företag med starka värderingar. Mölndal Energi består av två bolag - Mölndal Energi AB och dess dotterbolag Mölndal Energi Nät AB. Ägare är Kvarnfallet Mölndal AB, som är ett av Mölndals stad helägt aktiebolag. Läs mer på www.molndalenergi.se
 • Habo Kraft AB söker Elnätschef

  Habo Kraft AB är dotterbolag i Habo Energikoncernen och äger och driver elnätet inom större delen av Habo kommun. Habo Energi AB är det lokala energibolaget. Det ägs till 100 % av Habo kommun. Habo Energi erbjuder fjärrvärme i Habo och Fagerhult, äger och bygger fibernät samt bedriver elhandel. Habo Bostäder AB, dotterbolag, är det lokala bostadsbolaget med ca 550 lägenheter i Habo tätort. Habo Bostäder hyr även ut kommersiella lokaler. Läs mer på haboenergi.se.
 • Norrtälje Energi söker Distributionselektriker/Elmontör

 • Lerum Energi söker Värmechef & Distributionselektriker

 • Gislaved Energi Koncern AB söker energiingenjör och värmetekniker

  Gislaved Energi Koncern AB är ett helägt dotterbolag av Gislaved kommun via moderbolaget Gislaveds Kommunhus AB. Gislaved Energi Koncern AB består i sin tur av två dotterbolag, Gislaved Energi AB och Gislaved Energi Elnät AB. Gislaved Energi Koncern AB har totalt 18 anställda och omsätter 130 miljoner kronor. Vi levererar 160 GWh el och 35 GWh värme. Vi arbetar med eldistribution, elhandel, fjärrvärme, elproduktion, gatubelysning och energitjänster såsom laddstationer, solceller och energianalyser. Hos oss får du arbeta i ett mindre bolag där du får eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Läs mer om oss på www.gislavedenergi.se

En platsannons på ERAs webbplats är ett bra alternativ om ditt företag söker ny personal, men inte hinner vänta på att få in annonsen i nästa nummer av den ordinarie pappersutgåvan av ERA.
För att annonsera här kontakta:
Bison Mediaförsäljning Jan Nyman, telefon 070-635 93 77.

Copyright © 1997–2016 ERA/Energiföretagen Sverige