Lediga jobb

 • Gislaved Energi Elnät AB söker Teamchef El

  Gislaved Energi Koncern AB är ett helägt dotterbolag av Gislaved kommun via moderbolaget Gislaveds Kommunhus AB. Gislaved Energi Koncern AB består i sin tur av två dotterbolag, Gislaved Energi AB och Gislaved Energi Elnät AB. Gislaved Energi Koncern AB har totalt 19 anställda och omsätter 130 miljoner kronor. Vi levererar 160 GWh el och 35 GWh värme. Vi arbetar med eldistribution, elhandel, fjärrvärme, elproduktion, gatubelysning och energitjänster såsom laddstationer, solceller och energianalyser.
 • Ulricehamn Energi AB söker Elmontör

  Ulricehamns Energi AB driver och underhåller stora delar av den samhällsnyttiga infrastrukturen i kommunen. Vi verkar inom elnät, fibernät, fjärrvärme, avfall, VA, miljö, samt inom entreprenader. Vi är drygt 75 anställda vars främsta uppgift är att göra vardagen så bekväm som möjligt för alla som lever, bor och verkar i UIricehamns kommun.
 • Härryda Energi söker Stationstekniker

  Härryda Energis kärnverksamhet är distribution av el. Företaget äger, driver och utvecklar elnätet inom kommunen. Sedan 2010 bedriver företaget även försäljning av elenergi. Härryda Energi står inför utmaningar i form av ut- och ombyggnation för att möta expansionen i kommunen samt modernisering av gammalt elnät. Företaget har 30 anställda, omsätter ca 100 miljoner och finns i Mölnlycke.
 • Servicetekniker/elektriker

  Jämtkraft söker en servicetekniker/elektriker till avdelningen Elproduktion Underhåll.
 • Projektör/elkonstruktör

  Jämtkraft söker en projektör/elkonstruktör till avdelningen Elproduktion Underhåll.
 • Energiföretagen söker sakkunnig projektledare med inriktning elnät/EBR

En platsannons på ERAs webbplats är ett bra alternativ om ditt företag söker ny personal, men inte hinner vänta på att få in annonsen i nästa nummer av den ordinarie pappersutgåvan av ERA.
För att annonsera här kontakta:
Bison Mediaförsäljning Jan Nyman, telefon 070-635 93 77.

Copyright © 1997–2016 ERA/Energiföretagen Sverige