Lediga jobb

  • Umeå Energi söker avdelningschef inom Elnät

    Umeå Energi är ett energi- och kommunikationsföretag som tillhandahåller framtidssäkrade nät för el och bredband, helt förnybar el från sol, vind och norrländskt vatten samt driftsäker och bekväm fjärrvärme och fjärrkyla. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för regionen. Företaget omsätter ca 1,4 miljarder kronor och har drygt 390 medarbetare. Verksamheten är miljö- och arbetsmiljöcertifierad. Kompetensutveckling och friskvård är prioriterade områden. Vår största marknad finns i Umeå men vi har också ett stort antal kunder och samarbetspartners i övriga landet.
  • Planeringschef Jönköping Energi

    Söker du en intressant ledarroll med möjlighet att vara delaktig i att bygga framtidens Jönköping hos en attraktiv arbetsgivare med ett starkt varumärke och lång historik? Då kan du vara den person vi söker till tjänsten som planeringschef hos Jönköping Energi Elnät. Då Jönköping växer i snabb takt och regionen är inne i en spännande utvecklingsfas, har Jönköping Energi en viktig del i arbetet med att skapa en effektiv och väl utbyggd infrastruktur med fokus på långsiktigt hållbara lösningar och nöjda kunder i Jönköpingsregionen. Här får du en nyckelroll.
  • Falbygdens Energi – vi ger energi för en enkel vardag och en ljus framtid

  • Vill du leda och utveckla Lidköping Elnät?

En platsannons på ERAs webbplats är ett bra alternativ om ditt företag söker ny personal, men inte hinner vänta på att få in annonsen i nästa nummer av den ordinarie pappersutgåvan av ERA.
För att annonsera här kontakta:
Bison Mediaförsäljning Jan Nyman, telefon 070-635 93 77.

Copyright © 1997–2016 ERA/Energiföretagen Sverige