Gislaved Energi Koncern AB söker energiingenjör och värmetekniker

Gislaved Energi Koncern AB är ett helägt dotterbolag av Gislaved kommun via moderbolaget Gislaveds Kommunhus AB. Gislaved Energi Koncern AB består i sin tur av två dotterbolag, Gislaved Energi AB och Gislaved Energi Elnät AB. Gislaved Energi Koncern AB har totalt 18 anställda och omsätter 130 miljoner kronor. Vi levererar 160 GWh el och 35 GWh värme. Vi arbetar med eldistribution, elhandel, fjärrvärme, elproduktion, gatubelysning och energitjänster såsom laddstationer, solceller och energianalyser. Hos oss får du arbeta i ett mindre bolag där du får eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Läs mer om oss på www.gislavedenergi.se

Vi söker energiingenjör 
som vill vara med och utveckla våra energitjänster med kunden i fokus. 

Vi fortsätter utvecklingen mot en hållbar och klimatvänlig framtid och inom området energitjänster utvecklar vi vår verksamhet ytterligare. Hos oss är ledorden Närmare, Enklare och Snabbare och vi har ständigt kunden i fokus. Vi söker dig som arbetat med energianalyser och energiutredningar samt har erfarenhet från energieffektivisering av fastigheter och installationer.

Arbetet innebär också kundkontakter och försäljning av vårt produktutbud som du är med och utvecklar. Du identifierar kundernas behov av energilösningar och tar fram affärsmässiga lösningar och är driven, strukturerad och affärsmässig. Vi lägger stor vikt vid din inställning och dina personliga egenskaper.

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare, heltid

Tillträde
Enligt överenskommelse 

Ersättning
Fast månadslön
Individuell lönesättning tillämpas
Var god ange löneanspråk

Kontakt
Teamchef El, Mattias Svensson, tel. 0371-58 91 15

VD, Hans Brunström, tel. 0371-58 91 04

Vi söker värmetekniker

till vår fjärrvärmeverksamhet för arbete med drift och underhåll av våra produktionsanläggningar. Du får gärna ha intresse/erfarenhet av processautomation.  

Vi fortsätter utvecklingen mot en hållbar och klimatvänlig framtid och inom Team Värme söker vi nu en utbildad värmetekniker. Hos oss är ledorden Närmare, Enklare och Snabbare och vi har ständigt kunden i fokus. Vi söker dig som arbetat med drift- och underhåll inom energiproducerande anläggningar.

Arbetet innefattar drift- och underhåll av våra värmeproduktionsanläggningar och fjärrvärmenät. Erfarenhet av arbete inom fjärrvärmeproduktion och distribution värdesätts samt kunskaper inom elkraft och IT. Du utför daglig tillsyn och arbetar med felavhjälpning och optimering av våra anläggningar. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska. För att kunna delta i verksamhetens beredskapsorganisation, som har en inställelsetid på 45 minuter, ser vi gärna att du bor i Gislaved eller dess närhet.

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare, heltid
Beredskapstjänstgöring

Tillträde
Enligt överenskommelse 

Ersättning
Fast månadslön
Individuell lönesättning tillämpas
Var god ange löneanspråk

Kontakt

Teamchef Värme, Rikard Bondéus tel. 0371-58 91 18

VD, Hans Brunström, tel. 0371-58 91 0

 

Så ansöker du till tjänsterna

Sista dag för ansökan är 2018-02-28

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till VD Hans Brunström. Maila gärna in din ansökan.

e-post: hans.brunstrom@gislavedenergi.se

Gislaved Energi
Box 181
332 24 Gislaved

Besök: Mårtensgatan 27, Gislaved.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaved Energi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer om oss på www.gislavedenergi.se

 • Sökväg:
  • ERA
  • Lediga jobb
  • Gislaved Energi Koncern AB söker energiingenjör och värmetekniker
 • Ny vd på Tekniska Verken

  Tekniska verken i Linköpings styrelse har utsett Charlotta Sund till ny vd och koncernchef efter Anders Jonsson som går i pension i vår. Hon tillträder tjänsten den 1 maj 2018.
 • Årets kraftkvinna utsedd

  Organisationen Kraftkvinnorna har utsett Pia Brantgärde Linder till Årets kraftkvinna 2017, ett pris som delas ut för andra gången och som instiftades för att synliggöra och lyfta kompetenta kvinnor i energisektorn och locka fler till branschen.
 • Mikroelnät invigt

  Solenergi, batterilagring, energistyrning och elbilsladdning i ett lokalt integrerat system. Det är ingredienserna i framtidens miljövänliga och hållbara energilösning som tagits i drift på Sjöängens kunskaps- och kulturcentrum i Askersund.
 • Ny kraftledning till Finland

  Svenska kraftnät och Finlands stamnätbolag Fingrid har signerat ett avtal för den planerade växelströmsledning som ska gå mellan Messaure i Sverige och Keminmaa i Finland.
 • Stora investeringar i Oskarshamn 3

  OKG:s styrelse har idag fattat beslut om att investera 865 miljoner kronor i ett kompletterande säkerhetssystem på Oskarshamn 3 (O3), så kallad oberoende härdkylning.
 • Göteborg Energis vd slutar

  Efter sex år slutar Lotta Brändström som vd för Göteborg Energi. Hon går vidare till koncernen Peab och rollen som biträdande affärsområdeschef för Anläggning Norden.
 • Baylan tränas in som IEA-ordförande

  Fatih Birol, IEA:s verkställande direktör, och energiminister Ibrahim Baylan träffades nyligen i Stockholm för att förbereda IEA:s nästa ministermöte, som hålls i Paris i november 2017.
 • Miljardinvestering i energilager

  Vattenfall kommer att investera motsvarande cirka en miljard kronor i Tysklands största anläggning för lagring av överskott av vindkraftel som värme.
 • Installatörer går ihop

  Elinstallationsföreningen EIO och föreningen VVS-Företagen har tagit beslut att bli en gemensam arbetsgivar- och branschförening.
 • Nya direktiv om Långforsen

  Politikerna i Jämtkrafts tre ägarkommuner, Östersund, Åre och Krokom, har beslutat att Jämtkraft ska utvärdera en överlåtelse av kraftstationen Långforsen. Det beslutades vid bolagsstämman i Östersund på torsdagen.
 • Elnät i förändring kostar

  De stora skillnaderna i elnätsavgift mellan olika delar av landet beror på olika kostnader för att anpassa elnäten till vårt nya energisystem.
 • Stor vindkraftspark igång

  Vattenfalls största landbaserade vindkraftpark, Pen y Cymoedd i södra Wales i Storbriannien, levererar nu el fullt ut. Pen Y Cymoedd har totalt 76 vindkraftverk och kommer att ha en årlig produktion på 230 GWh, motsvarande hushållsel till 188 000 brittiska hem.
 • Andres Muld ordförande för Energikontoren

  Andres Muld, tidigare generaldirektör på Energimyndigheten, valdes idag till ordförande för styrelsen i Energikontoren Sverige, under föreningens årsmöte i Uppsala.
 • Politisk halvhalt i Långforsen

  Jämtkrafts största ägare, Östersunds kommun, vill utreda förutsättningarna för en försäljning av Långforsen kraftstation till en ekonomisk förening.
 • Många utmaningar för kraftnätet

  Svenska Kraftnäts Kund- och intressentmöte den 30 mars samlade rekordpublik.
 • Svenskt energisamarbete med Kina

  Sverige och Kina har ingått ett avtal om samarbete inom energiområdet.
 • Allt fler väljer elavtal

  Under 2016 fortsatte den långsiktiga trenden att andelen elkunder med anvisat elavtal sjunker.
 • Fler laddplatser i Stockholm

  Vattenfall tar ännu ett steg för att underlätta för elbilsförare. Åtta gator i Stockholm kommer att utrustas med ett 60-tal nya laddplatser lagom till sommaren.
 • Rekordlåg andel anvisade elavtal

  Färsk statistik från SCB visar att andelen elkunder med så kallade anvisade avtal nu är nere på den lägsta siffran någonsin.
 • Saker får eget nät i Helsingborg

  Öresundskraft och Helsingborg blir först i landet med att erbjuda en öppen kommunal stadshubb för Internet of Things, sakernas internet.
 • Inget förnybart i effektreserven

  Inga godtagbara anbud från anläggningar som producerar el från förnybara energikällor kom in i upphandlingen av elproduktion för den effektreserv som behövs de kommande vintrarna.
 • Solelskatten ska sänkas

  Regeringen föreslår sänkt skatt på solel producerad i mindre anläggningar. Ett lagförslag har nu skickats på remiss till lagrådet.
 • Mycket energi på mässan i Hannover

  Energi är ett av de tyngsta områdena på Hannovermässan som i år arrangeras den 24–28 april i Hannover, Tyskland.
 • Vattenfall ska bara köra elfordon

  Vattenfall ställer om hela sin bilpark till eldrivna fordon. Över 3 500 tjänste- och servicebilar i Sverige, Nederländerna och Tyskland kommer att bytas ut mot eldrivna fordon över en femårsperiod.
 • Indisk miljardinvestering i svensk reaktor

  Det indiska investmentföretaget Essel Group Middle East investerar cirka 1,8 miljarder kronor i det svensk-kanadensiska företaget Blykalla reaktorer Stockholm.

En platsannons på ERAs webbplats är ett bra alternativ om ditt företag söker ny personal, men inte hinner vänta på att få in annonsen i nästa nummer av den ordinarie pappersutgåvan av ERA.
För att annonsera här kontakta:
Bison Mediaförsäljning Jan Nyman, telefon 070-635 93 77.

Copyright © 1997–2016 ERA/Energiföretagen Sverige