Norrtälje Energi söker Distributionselektriker/Elmontör

Norrtälje Energi finns nära kunden i Norrtälje kommun. Vi levererar el, värme och fiber. Företaget ägs av Norrtälje kommun och omsätter ca 320 miljoner kronor. Vi är idag 52 medarbetare och vi behöver förnärvarande förstärka enheten elnät/entreprenad med en

Distributionselektriker/Elmontör

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med eldistributionsanläggningar och gatubelysning inom vårt egetdistributionsområde. Arbetsuppgifterna omfattar nybyggnad, ombyggnad, felavhjälpning och underhåll. Uppdraget utförs med fokus på kundens behov och innebär att tillsammans med dina medarbetare finna de bästa lösningarna utifrån ett kvalitets- och elsäkerhetsansvar. Våra kontaktytor internt och externt bygger på samarbete och goda relationer. I tjänsten ingår schemalagd beredskap.

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad, positiv och drivande med stort tålamod. Du har lätt för att samarbeta och är flexibel och noggrann då arbetet både sker i grupp och självständigt. Du bör ha god fysik då arbetet stundtals är fysiskt krävande. Du har också förmåga att knyta bra kontakter, både med dinak ollegor men även med externa konsulter och med kunder. Då beredskap ingår i tjänsten bör du känna dig trygg med att hantera plötsligt uppkomna situationer samtidigt som det är en fördel om du har din bostad i eller i närheten av Norrtälje eller Rimbo.

Kvalifikationer
För att lyckas väl i rollen har du en grundläggande elkraftsutbildning på gymnasienivå, gärna kompletterad med övrig branschanpassad utbildning. Det är en fördel om du redan har en relevant erfarenhet från arbete med eldistributionsnät, med utbildning och vana från arbete enligt EBR, ESA och Starkströmsföreskrifterna. Har du dessutom intyg inom Heta arbeten, Arbete på Väg och motorsågskörkort ser vi det som meriterande. B körkort fordras och det är meriterande om du har BE-körkort för släp.

Kontakt
Har du frågor kan du kontakta chefen för Entreprenad, Lassi Frang. Telefon 0176-71811

Vill du bli en av oss är du varmt välkommen med din ansökan före 28 februari 2018. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vänta inte med din ansökan!

Ansökan lämnas till Norrtälje Energi AB, Box 216, 761 23 Norrtälje, eller via e-post till christer.t@norrtelje-energi.se

Märk din ansökan ”Ansökan Distributionselektriker/Elmontör”.

Läs mer om oss på www.norrtelje-energi.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

 • Sökväg:
  • ERA
  • Lediga jobb
  • Norrtälje Energi söker Distributionselektriker/Elmontör
 • Ny vd på Tekniska Verken

  Tekniska verken i Linköpings styrelse har utsett Charlotta Sund till ny vd och koncernchef efter Anders Jonsson som går i pension i vår. Hon tillträder tjänsten den 1 maj 2018.
 • Årets kraftkvinna utsedd

  Organisationen Kraftkvinnorna har utsett Pia Brantgärde Linder till Årets kraftkvinna 2017, ett pris som delas ut för andra gången och som instiftades för att synliggöra och lyfta kompetenta kvinnor i energisektorn och locka fler till branschen.
 • Mikroelnät invigt

  Solenergi, batterilagring, energistyrning och elbilsladdning i ett lokalt integrerat system. Det är ingredienserna i framtidens miljövänliga och hållbara energilösning som tagits i drift på Sjöängens kunskaps- och kulturcentrum i Askersund.
 • Ny kraftledning till Finland

  Svenska kraftnät och Finlands stamnätbolag Fingrid har signerat ett avtal för den planerade växelströmsledning som ska gå mellan Messaure i Sverige och Keminmaa i Finland.
 • Stora investeringar i Oskarshamn 3

  OKG:s styrelse har idag fattat beslut om att investera 865 miljoner kronor i ett kompletterande säkerhetssystem på Oskarshamn 3 (O3), så kallad oberoende härdkylning.
 • Göteborg Energis vd slutar

  Efter sex år slutar Lotta Brändström som vd för Göteborg Energi. Hon går vidare till koncernen Peab och rollen som biträdande affärsområdeschef för Anläggning Norden.
 • Baylan tränas in som IEA-ordförande

  Fatih Birol, IEA:s verkställande direktör, och energiminister Ibrahim Baylan träffades nyligen i Stockholm för att förbereda IEA:s nästa ministermöte, som hålls i Paris i november 2017.
 • Miljardinvestering i energilager

  Vattenfall kommer att investera motsvarande cirka en miljard kronor i Tysklands största anläggning för lagring av överskott av vindkraftel som värme.
 • Installatörer går ihop

  Elinstallationsföreningen EIO och föreningen VVS-Företagen har tagit beslut att bli en gemensam arbetsgivar- och branschförening.
 • Nya direktiv om Långforsen

  Politikerna i Jämtkrafts tre ägarkommuner, Östersund, Åre och Krokom, har beslutat att Jämtkraft ska utvärdera en överlåtelse av kraftstationen Långforsen. Det beslutades vid bolagsstämman i Östersund på torsdagen.
 • Elnät i förändring kostar

  De stora skillnaderna i elnätsavgift mellan olika delar av landet beror på olika kostnader för att anpassa elnäten till vårt nya energisystem.
 • Stor vindkraftspark igång

  Vattenfalls största landbaserade vindkraftpark, Pen y Cymoedd i södra Wales i Storbriannien, levererar nu el fullt ut. Pen Y Cymoedd har totalt 76 vindkraftverk och kommer att ha en årlig produktion på 230 GWh, motsvarande hushållsel till 188 000 brittiska hem.
 • Andres Muld ordförande för Energikontoren

  Andres Muld, tidigare generaldirektör på Energimyndigheten, valdes idag till ordförande för styrelsen i Energikontoren Sverige, under föreningens årsmöte i Uppsala.
 • Politisk halvhalt i Långforsen

  Jämtkrafts största ägare, Östersunds kommun, vill utreda förutsättningarna för en försäljning av Långforsen kraftstation till en ekonomisk förening.
 • Många utmaningar för kraftnätet

  Svenska Kraftnäts Kund- och intressentmöte den 30 mars samlade rekordpublik.
 • Svenskt energisamarbete med Kina

  Sverige och Kina har ingått ett avtal om samarbete inom energiområdet.
 • Allt fler väljer elavtal

  Under 2016 fortsatte den långsiktiga trenden att andelen elkunder med anvisat elavtal sjunker.
 • Fler laddplatser i Stockholm

  Vattenfall tar ännu ett steg för att underlätta för elbilsförare. Åtta gator i Stockholm kommer att utrustas med ett 60-tal nya laddplatser lagom till sommaren.
 • Rekordlåg andel anvisade elavtal

  Färsk statistik från SCB visar att andelen elkunder med så kallade anvisade avtal nu är nere på den lägsta siffran någonsin.
 • Saker får eget nät i Helsingborg

  Öresundskraft och Helsingborg blir först i landet med att erbjuda en öppen kommunal stadshubb för Internet of Things, sakernas internet.
 • Inget förnybart i effektreserven

  Inga godtagbara anbud från anläggningar som producerar el från förnybara energikällor kom in i upphandlingen av elproduktion för den effektreserv som behövs de kommande vintrarna.
 • Solelskatten ska sänkas

  Regeringen föreslår sänkt skatt på solel producerad i mindre anläggningar. Ett lagförslag har nu skickats på remiss till lagrådet.
 • Mycket energi på mässan i Hannover

  Energi är ett av de tyngsta områdena på Hannovermässan som i år arrangeras den 24–28 april i Hannover, Tyskland.
 • Vattenfall ska bara köra elfordon

  Vattenfall ställer om hela sin bilpark till eldrivna fordon. Över 3 500 tjänste- och servicebilar i Sverige, Nederländerna och Tyskland kommer att bytas ut mot eldrivna fordon över en femårsperiod.
 • Indisk miljardinvestering i svensk reaktor

  Det indiska investmentföretaget Essel Group Middle East investerar cirka 1,8 miljarder kronor i det svensk-kanadensiska företaget Blykalla reaktorer Stockholm.

En platsannons på ERAs webbplats är ett bra alternativ om ditt företag söker ny personal, men inte hinner vänta på att få in annonsen i nästa nummer av den ordinarie pappersutgåvan av ERA.
För att annonsera här kontakta:
Bison Mediaförsäljning Jan Nyman, telefon 070-635 93 77.

Copyright © 1997–2016 ERA/Energiföretagen Sverige