Svensk Energi
Svensk Energi

Press och media

Här kan du läsa mer om Svensk Energis verksamhet och hålla dig uppdaterad om vad som händer i branschen. I nyhetsarkivet finns nyhetsartiklar från januari 2012 fram till idag. Under pressmeddelanden hittar du pressmeddelanden och debattartiklar samt bilder och logotyper som kan användas för publicering.

Energiföretagen Sverige

Svensk Energi och Svensk Fjärrvärme är nu Energiföretagen Sverige. Läs mer om den nya föreningen på www.energiforetagen.se.

Sociala media

Följ oss på Twitter eller gilla oss på Facebook. Se våra filmer på YouTube eller när vi sänder live på Bambuser. Bilder från våra olika arrangemang kan du se på Flickr.

Ladda ner Logotyp

Här kan du ladda ner Svensk Energis logotyp som finns i fyra storlekar och i upplösningen 300 dpi. Formatet är JPEG. Du laddar ner genom att högerklicka på filens namn och välja "Spara som..." (Internet Explorer) eller Spara länk som" (Firefox och Chrome).

Logotyp 100 x 41 pixlar
Logotyp 200 x 81 pixlar
Logotyp 400 x 166 pixlar
Logotyp 800 x 322 pixlar

Om inget av formaten passar eller om du inte har möjlighet att skala ner logotypen till lämplig storlek, alternativt behöver den i ett annat format för tryck, kan du kontakta oss på info@svenskenergi.se.